Huisstijl/Logo ontwerp

huisstijl

Een huisstijl heeft alles te maken met de bedrijfsidentiteit. Hoe wilt u gaan communiceren naar klanten? Wat moet uw bedrijf uitstralen? De huisstijl is uw visuele presentatie naar de buitenwereld. Een huisstijl bestaat uit een logo, visitekaartje, briefpapier en envelop. Bij een huisstijl gaat het om het consistent uitdragen van de visuele herkenning van uw bedrijf of organisatie.

Een sterk huisstijl ontwerp brengt in één oogopslag de juiste boodschap. De identiteit van uw bedrijf geeft een goed beeld van waar uw bedrijf voor staat. De huisstijl is het visitekaartje van uw bedrijf! Wilt u met uw bedrijf ook graag eenheid uitstralen? Kies dan voor een professionele partner! Xtern Multi Service weet als geen ander hoe je een goede huisstijl ontwerpt. Een huisstijl moet met zorg worden bedacht en uitgewerkt, want hierin zit de kern van uw bedrijf!

Ook voor vernieuwing van uw huidige huisstijl bent u bij XternMultiService aan het juiste adres.

Een identiteit kan vaak jaren mee. Toch zijn er situaties mogelijk waarin het verstandig is een nieuwe huisstijl te laten ontwikkelen of om de huidige huisstijl te restylen. In de volgende situaties kan het van belang zijn uw huisstijl te vernieuwen:

grafischdesign

  • bij de start van een bedrijf
  • bij een fusie of overname
  • bij het wijzigen van de bedrijfsactiviteiten
  • bij een koerswijziging van het bedrijf
  • bij een naamswijziging.

Facebook

Contact

Xtern Multi Service
Geert-Jan van Buiten
Oostercluft 492
8332DS Steenwijk
+31 (0)6 - 23 80 89 11
info@xternmultiservice.nl

KvK-nummer: 63046539
Btw-nummer: NL194867857B01